nu även på facebook!

Det är väl ingen nyhet att jag har facebook, men nu är det mycket enklare att hitta mig!
http://www.facebook.com/mickegfx

Äntligen måndag

Jag trodde inte jag skulle överleva denna helgen redan innan på förhand, men när väl helgen är över så märker jag till förtjusande förvåning att jag fortfarande kan stå och andas och leva även fastän det känns som John Rambo tryckt in sin överdrivet långa rambokniv i magen på mig och sedan snurrat den likt en köksmixer från OBH nordica.
Det har varit mycket mycket jobb och lite lite sömn kombinerat med en del huvudvärk och smärta i axeln.
Men jag överlevde, im a survivor helt enkelt!
Jag längtar hur lite som helst till midsommar, jag längtar inte direkt till semestern! Vet inte vad jag längtar efter!
Men något kul måste hända snart, trött på allt negativt!

.mmmmm


Hmm

Idag skulle jag behövt en ballong!

Varför är du så tyst?

Varför är jag så tyst? har jag hittat en dejt eller vad är det frågan om?  Jag vet inte vad det är frågan om, det finns ingen dejt så långt mina gröngråblå ögon kan nå och vad det är frågan på det vet jag inte heller mer än att jag har gått och blivit sjukt slarvig på att basunera ut mitt privatliv.
Jag har precis upplevt kärlek för första gången på länge, min kärlek till pannkakor har blomstrat upp rejält.
Det fanns en tid i mitt liv då jag fann denna kärlek för första gången och jag kunde steka pannkakor med förbundna ögon och kasta upp dessa små tefat upp i luften och låta dem landa tryggt och säkert men vända i stekpannan igen.
Jag tror att jag är på väg att nå upp till samma charmante ungkarl med dessa ljuvliga handleder som kan svinga pannkakor igen men än är det en lång väg kvar!


Nästa fråga som dundrar in i hjärnbalken likt en hackspett är hur i helvete jag skall överleva denna helgen.

Musik

Det känns som jag har hamnat i ett läge där musiken ger mig allt jag behöver! Kärlek, hat och adrenalin!

Hmm

Jag har nu under ett par veckors tid verkligen försökt ta mig in i huvudet på kvinnor och ta reda på hur dem tänker och vad som försigår i deras små huvuden!
Men jag blev fintad och bo

Middagar

Återigen för att göra fröken Norrland nöjd så kan jag berätta för er att under min tråkiga söndag fick jag ett jätteryck och började laga en massa mat!
Först och främst så blev det en härligt saftig Ryggbiff med pepparsås, stekta grönsaker och ungsbakad potatis till kvällsmat och sen lite hemmagjord milkshake på frysta bär på det..
Inte nog med att jag kände mig som en kung i köket den kvällen så fortsatte jag mitt äventyr med att återigen steka pannkakor, med lysande resultat!
Fyllde pannkakorna med köttfärsröra av starkare modell och fyllde pannkakorna med dem å in i ugnen!
Ibland kan jag laga mat, igår va en sån dag!

RSS 2.0