Musikskatten.

Det är ingen hemlighet att jag är lika beroende av musik som jag är beroende av socker!
Det är så sanslöst skönt att sätta sig i skuggan av värmen under ett träd eller dylikt i trädgården med en iskall coca cola (SOCKER!!!!) i handen och låta ljuv musik spruta sig ut genom fönstret och blanda sig med naturen!
Just nu är det nationalromantik ala Ulf Lundell som delar plats med flugor in och ut genom fönstret! Här näst blir det nog lite gyllene tider, noice eller varför inte en stunds Dropkick Murphys eller Social Distortion! Musikens vägar är långa och krokiga.

Det fattas lite jordgubbar för att situationen skulle vara fulländad, det hade känts så kusligt mycket sommar!
Bra musik blir mycket bättre om det lyssnas högt, hur kommer det sig?

För övrigt så känns det totalt galet att det visas en Hockeymatch klockan 1615 när temperaturen står på över 20 och när solen skiner som bäst så är det nersläpp,  dålig planering av antingen moder jord eller internationella ishockeyförbundet.

Valborg utan eld

Man kan lugnt säga att tiden går fort och förändringarna i naturen kommer som en komet. Det va inte många dagar sen man stod och huttrade och klagade på kylan som trängden in i märgen, men nu helt plötsligt så är det sommarvärme och solen skiner elakt och torkar ut land och rike! 
Det blir ingen eld i valborg, men det stör inte mig för jag minns inte när jag sist kollade på en majbrasa!
Hur många ungdomar har sin första fylla ikväll?
Man kan väl påstå att ikväll är det häxblandningarnas afton bland sveriges mindeåriga!
Min valborg ska jag tillgringa sedvanligt hemma hos en vän i en liten liten liten liten by, jag har ju mina piller som fungerar som häxblandning, så det lär inte bli någon alkohol idag.

men stora frågan inför valborg är ju som alltid!

Vill du dejta micke andersson?


inspirationen börjar tryta? kan inte någon typ ställa tusen frågor till mig...haha



Invalidos

Vem vill dejta en krympling?

Det är vad jag är nu, är ganska oförmögen att göra vissa rörelse med högerarmen, det där lät kanske perverst men så är fallet!
Igår kväll stod jag och försökte lyfta upp mina armar över huvudet! Vänster armen kan jag vifta med som en besatt  tonåring på sin första hockeymatch, men när vi kommer till högerhanden så är det kämpigare då jag knappt kan föra en gaffel till munnen.
Man vet inte om det är skrattet eller gråten som står en närmast nár man står där som ett fån och kämpar som besatt för att få handen över huvudet! Det kan ju kännas som en mycket enkel rörelse men på 6-7 minuter lyckades jag få upp och ner armen 2 ggr men det va inte utan att det gjorde nåt inutihelvetes ont.

Så domen är som följer, vila armen och ät dig mätt på vita piller som gör att du får ont i magen men tar bort smärtan i axeln! härlig kombination va.


-m


Domen,

Då va det dags att sätta sig i den gudliga droskan och styra hästarna mot den stora staden växjö för att kolla upp mina besvär med den däringa inflammationen som spökar!
Det finns visa små problem att sköta vardagens små bestyr med att ha ont i axeln, armen fungerar kalas i vissa lägen medans det är precis omöjligt att lyfta upp armen!
SÅ jag hoppas hjärtligen att  jag inte stöter på någon rånare på¨vägen som säger hands up, för det är en omöjlighet att lyfta på armen!.
Det är bara hoppas att den fiktiva rånaren inte skjuter mig i andra armen för då kan jag inte göra ett piss!
Men handen på hjärtat, hur stor är risken att man blir rånad i sverige när man är på väg till läkaren? Risken finns, men den känns ganska liten.

Frågan är ju bara vad domen blir idag! Lite nervös är jag trots mitt stencoola yttre..haha

status

Status: Det känns som någon har tryckt in en kviv i axeln och rör runt likt en kvinna som rör runt i sitt morgonkaffe.

nyfikenhet

Jag ser på statisken att folk är som mest nyfiken på mig på söndagar? är det för  att dem är bakfulla eller är det för dem väntar med största spänning på om jag har dejtat någon i helgen?

För mycket dansband!

Nu har jag fyllt min dansbandskvot för ett år framåt, har jobbat 14 timmar på 2 dagar i dansbandsmiljö, det är inget man skojar bort och i slutet krävs det en hel del erfarenhet för att inte bryta ihop och börja gråta i förtvivlan likt ett litet gossebarn.

Men här är jag starkare än någonsin, något trött på den där enformiga 1, 2 , 3  och 4 takten som sakta men säkert bankas in i skallen så att man nästan räknar fåren när man skall sova i dansbandstakt! Jobbigt, javisst.

En sak är lika säker som att solen kommer väcka mig med sina ljumma solstrålar lagom till middagstid är att när man jobbar på dansbandshak då är det sällan några bråk och inte vidare mkt att göra för en man som mig!
Men lika säkert som att det inte är säkert att solen kommer väcka mig med sina ljumma strålar så kan det förekomma en hel del tumult även på dansbandshak.. Denna gången klarade jag mig utan några större missöden! Tur eller Otur? Det får ni avgöra själv.

Jag har en viss känsla i magen att det krävs hela söndagen innan jag har dansbandsavgiftat mig och känner mig hel som människa igen.
Frågan är ju hur man skall få bort den tvångsmässiga abstinensen, är det genom att sätta på dödsmetall från förra seklet eller är det kanske att rent av låten musiken och mina öron vila en hel dag!
Kommer jag bli botad?, eller kommer jag leva med mitt dansbandssyndrom för en lång tid framöver.
Snälla! Ge mig lite gitarr-onani, ge mig lite Steve Ray Vaughn, Mark knopfler, Yngwie Malmsteen eller Tom Morello

Kan tilläga att helgen har gett mig en oväntat skatt, något som kanske kan få mig bli rik en dag om jag behålller den i befintligt skick vilket kan bli svårt! Min Disktrasa med Lasse Stefanz motiv och med den allt för kraftige sångaren för sitt eget bästas autograf på! Det är ju inget annat än en hit.

Nu ska jag slänga mig i bingen och räkna in mina dansbandsfår och hoppas jag vaknar fullt återställd, botad och lycklig.

Sov gott.. och avslutar med en fråga! Vill du dejta micke andersson?



Det är mycket nu

Det är mycket nu gott folk, så ha lite tålamod

aouch.

Innan sängen har fångat mig med sina lockrop så skall jag trycka i mig antinflamatoriska piller, lite painkillers och kleta på en rejäl klick zon-gel.

Sov gott..

Kusligt

Det är känns kusligt och konstigt att min mobiltelefon inte har gett ifrån sig ett endaste livstecken på hela dagen! Vanligtvis brukar det trilla in något sms eller ett och annat telefonsamtal men idag så har det inte varit någon aktivitet alls.
Gårdagen så ringde allt och alla och det va samtal om det ena och det tredje i all oändlighet men idag så har folk blivit stumma och fått händerna bakbundna!


Jag förundras över hur rädda människor är att göra bort sig i situationer och knappt vågar bjuda på sig själva och bjuda på ett skrattanfall i skymningen!
Jag SLÅR vad en femkrona om att det finns någon därute som tycker jag verkar vara en hyvens grabb men ändå inte vågar höra av sig för dem är rädda för omgivningen skall säga om en sån här sjuk och annorlunda grej.

Som en skänk från ovan så damp det ner några sms i inkorgen på mobilen, det måste varit någon som smygläst det jag skrev och bara ville säga hej.

För övrigt är det bara en dag kvar på jobbet innan det är helg som också kantas av mestadels jobb och sånt i dansbandens tecken!  NEJ,  det är inte jag som skall spela eller gå ut och dansa. Jag ska mest stå och se sur ut i ett hörn, för det mina vänner är jag fruktansvärt bra på...

För övrigt tänkte jag slänga på mig dem där löparskorna och göra som alla andra fånar och sukta och längta efter den där beachsäsongen som alltid slutar med att man tar ett dopp i ett iskallt hav enbart för att man skall kunna skriva på FACEBOOK att man har badat även i år.
Annars är det ju ganska skönt att gå på den där stranden och lufta sina kycklingben i dem där piratkopierade badshortsen från thailand. Ett par glassiga brillor på det och det hela käns fulländat även om det är så kallt i vattnet så man ryser av bara tanken att bada efter man doppat tåspetsen lite fegt från bryggan.



Svensk romantik

Kom hem från jobbet och slängde mig i soffan och slängde på en sån där svensk romantik med massa bizarra situatoner och pinsamma dialoger!
Varför kan inte svenskarna göra lite kvalitets romantik utan att det känns som en askungen saga, det vore kul att se den fula tjejen få en ful kille och inte tvärtom någon gång.
Allt skall vara så himla vackert och påklistrat, spegla vardagen för jag har sett på tok för många brudar som är för snygga för sina pojkvänner.
Nu är jag rädd för att jag kommer bli lynchad och hatad av just den gruppen som inte har ett yttre som är till deras fördel!
Nej, det är inte insidan som räknas!
Det är ju helheten, för det är ju inte så att jag tänker gifta mig med världens snällaste hund bara för att han har en enormt fin insida?
Min högst personliga åsikt är ju den att det är helheten som räknas och lite brister här och var gör bara saker och ting lite mer spännande.


off the record, Ibland måste man såra någon för att gå vidare, för att inte alltid stå och stampa på samma jordfläck och det är inget jag är stolt över. Sen får du tro vad fanken du vill.


Blow away the dreams that tear you apart
Blow away the dreams that break your heart
Blow away the lies that leave you nothing but lost and brokenhearted

Mannen bakom masken.

2009

Tänkte det vore på sin plats att skicka upp en ny bild på bloggen med

Något i natten.

Det är något med nätterna, någon sorts mystik och magi över det hela när ljusets har släckt och de flesta människor har kastat in handuken och lagt dagen bakom sig och vänt blad i dagboken.
Det där lilla lugnet som kan vara svårt att finna i vardagsstressen och det är dem där små ljuden man aldrig kan höra som genast förstärks.
Det är då man vill sitta i bilen och med stereon så högt att man slipper tänka och mest bli ett med musiken och bara andas och vara sig själv för en stund.
Det kan vara ren och skär magi att bara sitta vid köksbordet och drar med en sliten kulspetspenna på ett papper utan varken mening eller mål och till slut har man skapat något som man knappt trodde sig vara kapabel till.
När nattens mörker där ute och lampan är släckt och man sitter med en av sina älsklingar till sexsträngare och drar ett ackord i den mörka trappan på väg till sängen utan att varken sig ha taktkänsla eller sångröst, men lik förbannad finner jag en sorts sinnesro och magi över det hela.

brumelibrum

Rastlösheten lyser starkt med sin närvaro och sinnet letar febrilt efter någon form av aktivitet som kan roa mig.

Tävlingsmänniskan

63 words

Speedtest

 


Tävlingsmänniskan i mig vaknade och jag försökte hänga med i att skriva snabbt, det gick sådär.

Flykten.

Har ni någongång vaknat och känt ett stort begär att fly vardagen, finna den där förändringen som behövs för att man skall råda bot på sin rastlöshet som kan ta knäcken på en.
Många gånger så sitter man och beklagar sig över att man inte har något att göra och allt är så förbannat tråkigt, men det är dem gångerna man bör tänka på hur mycket man har att göra egentligen, alla små projekt som skjutits åt sidan pga tidsbrist!
Det finns vissa dagar då man känner entusiasm rycka i kroppen och man vill bara ändra sig själv, sin garderob, sitt ansikte och sitt hår.
Det är inte såna dagar som är fyllda med bitterhet utan tvärtom, det är dem dagarna man vill göra något bra bättre.
Det är en sån där dag då man vill slå sina personliga rekord, en sån dag man vill att sin gräsmatta skall vara bättre klippt än grannens!

Det är en sån dag som man vinner kriget mot sig själv och tar sig själv till en ny nivå, när kunskaper fastnar lika lätt som flugor på en nymålad bänk.
Det finns något som gnager i själen, något som gör att man är uttråkad och trött på sig själv, men man känner ändå att man knuffas åt rätt riktning och in i något som bara kan bli bättre.




skrattfest

När man står och jobbar och tittar ut över hur människor beter sig i olika situationer så flyger tankarna kors och tvärs genom huvudet!
Det står en man och röker ut från ett fönster på andra våningen och skriker  på alla kvinnfolk som går förbi nedanför honom, många går som sagt förbi honom och struntar i orden som flyr från hans stämband.
Till slut stannar det två unga galanta damer under denna romeo som skriker från fönstret och han kör med alla konstens regler för att få upp dem till sin förfest.
Men det är när han börjar dra den gamla klassikern dem körde redan på robin hoods tid som jag hajjar till och tänker nej fy bubblans vad pinsamt det blev att kolla på detta nu.
MItt i samtalet så skriker killen ut att VÄNTA lite jag tror jag känner igen dig, vilket han förmodligen inte gör utan bara säger så för att kvinnan skall känna sig speciell och bli nyfiken på vad han har i kikaren!
Efter en stunds tuggande från romeo på balkongen så bestämmer sig dessa galanta damer att komma upp på en drink och sen förtäljer inte historien mer om vad som hände efter!

Det hela kändes lika genomskinligt som en vit tshirt på en miss wet tshirt tävling på magaluf.


Bounce

Tänkte bara understryka att det är torrt på dejtingfronten och är rädd för att det är mest killar som läser den här bloggen :)

Lyckad Date

Roligare än så här bör man nog ha på en date.

Griniga gamla tjuriga tanter

Usch vad jag hatar dessa små griniga galanta damer som jämt skall harkla sig och vara duktiga och smågnälla på folk och fä om allt och inget i sin omgivning.
Det är dom som kallas klimakteriekossor, det är dom som inte har förstått att unga män inte längre tänder på leopard-klänningarna dom har köpte på vår-rean på storkens.  Det är dem som har haft så många års erfarenhet av läppstift men ändå inte lärt sig träffa munnen utan har större delen av området kring läpparna attackrosa.
Det är dem som har klippt sig i kort hår och färgat håret i någon käck färg för att täcka dem få vit-grå hårstråna som begynt att lysa någonstans på deras hjässa.

Dagens scenario utspelar sig på den lokala ica-butiken och det är lite kö fram till den där lilla förbutiken där man hämtar ut postpaket, köper snus eller lämnar in tipset!
Lite lagom halvt galet galloperande kommer jag dit och tänker dra en nummerlapp, men så där framför mig som av en skänk från ovan så ser jag denna lilla gula pappersbit med ett unikt litet nummer på och jag tar den!
Men jag hinner inte mer än ta tag i denna lilla lappen förrän det tar hus i helvetet och man tror att forna sovjet har brakat in i butiken med buller och bång och granater och prydliga mustascher så tar sig denna klimakterie kossa sig ton och säger näsvist:

-Vad tror du att du gör?
-eh, tog en kölapp - svarar jag vänligt och osäkert på vad hon hade i kikarn
-Alla andra människor har gått förbi den lappen för att inte gå före i kön?
-jaha?
-Det är ganska fult att tränga sig i kön på sånt sätt.
Vid detta laget så var mitt huvud som en tornado fyllt med diverse utläggningar och svordomar och andra otrevligheter man inte bör säga till en upppiffad klimakteriekossa.

Den där "gåföreikön-lappen" hade 34 och den rätt och riktige lappen hade nr 37 så hur fan kan man ens orka bekymra sig om att öppna käften och vara otrevlig över en sak? Man behöver inte vara kärnfysiker för att förstå att hennes nummer antingen var 35 eller 36.
Självklart så kan jag stå i kön som alla andra, varför inte liksom.


Det var inte min mening att trampa denna moraltant på tårna och förstöra hennes kväll med att ta en kölapp som låg på maskinen och jag ber tjugotre gånger om ursäkt för mitt överilade beslut genom att plocka en gul lapp med ett felaktigt nummer på.

Jag har lite dåligt samvete över denna kvinna i skrivande stund, hon hade ju ändå piffat till sig och gjort allt hon kunnat för att behålla sin ungdomsskönhet (men misslyckats totalt) och det kanske var den enda dagen i veckan hon kom ut och träffade folk. Behöver jag ens skriva att hon luktade överdrivet mycket parfym.

Denna gången slutade mitt äventyr vid förbutiken lyckligt, vem vet hur det kan sluta nästa gång jag tar en nummerlapp med fel nummer på.






humor på hög nivå

För er som har följt Fylkings och Aschbergs vandring från ystad till haparande så känner ni kanske till denna charmanta unga chaufför vid namn Stefan Spjuth.
Jag måste helt ärligt säga att inslaget är riktigt kul och det är mycket humor i det hela och jag önskar att fler i världen kunde se det roliga i såna här inslag!
Personligen tycker jag Stefan är en helylle-kanon kille då han och jag har gått i samma klass under gymnasietiden, så om han inte lyckas hitta en fjälla på detta sättet så tycker jag att det är något stort fel på svenska folket! Vad krävs för att man ska kunna hitta en flamma?
Man kan lugnt säga att jag är en man med mycket fantasi men inte ens i mina vildaste drömmar skulle jag kunna tro mig att Stefan skulle bli en chaufför i ett så här stort projekt!
Själv minns jag dem fartfyllda upplevelserna i hans gamla honda civic och däcktjuten i rondellerna.

Må lyckan stå dig bi gamle kamrat.


se klippet om stefan här


En helt vanlig torsdag!

Då har vi kommit till den där stunden i veckan då det blivit en helt vanlig torsdag, en helt vanlig vårdag.
Det är fortfarande torrt på dejtfronten, men som jag har sagt länge nu så känner jag att något stort är på gång, men jag vet bara inte vad! Det är  den där magkänslan som säger det, eller så e det kanske rent haveri i magen pga dom där chipsen jag frosssade igår kävll.

http://vemvilldejtamickeandersson.blogg.se


drabbad

Jag har blivit drabbad av en sällsynt men väldigt vanlig sjukdom bland människor som fördriver sin tid framför datorn i brist på annat!
Det är det berömda traderamonstret som har fångat mig i sina sylvassa klor i ett järngrepp och det vill knappt släppa taget.
Det är så beroendeframkallande att man ibland budar på saker som man inte vill ha enbart men vafan, det va ju så billigt!
Är det så det känns att vara en kvinna som har drabbats av deras största sjukdom och demon! nemligen shoppingdemonen.
Senaste skörden bestod av en gedigen samling skräckfilmer av blandad kvalitet och allt från kultrullarna fredagen den trettonde till nyinspelningen av dawn of the dead.
Men nästa gång jag ser en SAW film så ska jag med all bestämdhet hålla kvar människorna i mitt hus lite längre än till slutexten, för det va det som hände mig när jag såg den allra första SAW filmen med ett gäng nära vänner så lämnade dem mig alldeles jätteliten och ynklig i mitt enorma hus precis när eftertexten började rulla! 




uppdrag date.

Nu måste jag nog ta tag i det här problemet, om inte dejten kommer till mig så får jag väl söka upp den där dejten själv!
Så snart är det dags att bege sig ut på farligt uppdrag i den stora världen och hitta den där dejten, den måste finnas gömd någonstans!

Först och främst så måste man börja reka, vilka kandidater finns och andra aspekter som kan vara viktiga för en framtida dejt.

Men man måste ju tycka att så här i finanskris så måste det ju finnas någon smidig kvinna som kan tänka sig smita från notan för att umgås med mig några timmar i enskildhet bland folk. på t. ex en resturang.
Allt sker ju givetvis på min bekostnad.





Vad ska man säga?

jag är en något av en mästarnas mästare att skriva en text i mitt huvud när jag inte har någonstans att pränta ner den på, men när man väl sitter vid datorn så är det som om kreativiteten minskar och man sitter och nästintill biter sig i fingrarnar för att man inte får ur sig något kreativt!  Det är lite surt..

PÅ dejtingfronten är det inget nytt, det är samma trista vardag med inslag av påskmust och solsken!
Det är både tråkigt och skönt att bloggen inte lyckades, för vem vet om jag hade haft tid att dejta nu när det är så gott väder då har man ju inte tid med sånt :)

-m

jahopp.

Då va den där dagen över som jag trodde aldrig skulle bli någon dag och det hela började med att jag tog min guldiga droska och begav mig in till den där stora staden vid horisonten för att njuta av solens strålar samtidigt som jag övade på att få min häck att se lite fastare ut! 5 km på inlines är inte helt fel när solen steker på.
Pizzan och den där bananaspliten efteråt satt som en smäck i magen med!
Men det jobbiga med det hela och mina pluffsiga kinder så kände jag att nu måste jag sannerligen ta på mig dom rullande skorna igen och åka ytterligare ett varv! Men som om inte det räckte så åkte jag ytterligare ett så idag har mina små ben tillbringat ca 15km på 8 hjul.
Sen hörde man på ryktesvägen att det skulle vankas lite grillfest en stund senare på kvällen och lite chill med grill är inte något man kan tacka nej till så det blev att försöka få en timme att gå på ett smidigt sätt så man slapp att åka hem!
Den där timmen tillbringades på citygross och man kan bara förundras hur mkt märkliga saker en affär egentligen innehåller och vilka hutlösa priser det är på min barndoms största nöje, nämligen lego.

En timme senare och några fåniga beslut inne i affären så står man där med sin kasse grillkorv och rostad lök med kort datum och redo att möta grillen.

Hmm, det märkligaste i hela denna situationen va att jag kände mig som en riktig ungdom, det fanns inga måsten, inget jobb att vänta in att börja på utan man kunde bara ta varje sekund under hela dagen precis som den kom. Det va mycket längesen jag kände så och det va nästan så att man smög in i huset för att inte väcka föräldrarna för att då kunde man med all säkerhet räkna med utegångsförbud nästa helg!  Men oj? jag bor visst själv och jag kan larma och slå i dörren utan att någon hör mig! Det är lyx´.
 Jag lämnade hemmet 12 tiden och 13 timmar senare så är jag tillbaka,och jag tror det är våren som har fångat mig med nya krafter.

Summa sumarum är att jag är nöjd med den där dagen som aldrig skulle komma till att bli någon dag fastän den blev en bra dag till slut.




micke kladdar

Det är så här det kan sluta när jag kladdar kycklingar klockan 0410 en lördagnatt :O

Bobby Jean

Det är till tonerrna från Bobby Jean, en av bruce springsteens starkaste låtar om vänskap som har rostat och allt man borde ha sagt och borde gjort innan det är för sent!
Har inte alla människor en sån där vän man växte upp med som man helt plötsligt bara kommer på en dag att va fan hände med den där människan som jag anförtrodde allt åt i både vått och torrt! Vad gick fel?

Jag har en tanke att i morgon är en sån där dag som egentligen aldrig blir någon dag för min del, en dag då man går som i dvala för att man är lite för trött för att vara aktiv men ändå litet för pigg för att kunna sova.
En sån där dag då antingen telefonen är knäpptyst alternativt ringer den varannan minut att man till slut inte ens orkar trycka på röd-lur knappen utan bara låter tonerna till den där ringsignalen som man tröttnat på.

Det ska bli ganska skönt att inte jobba imorgon kväll, utan bara ta hela dagen som den kommer för det finns inga måsten mer än att äta något ruskigt gott och tacka sig själv för en gedigen och bra insats under långledigheten.

Något säger mig att nästa vecka så kommer något stort hända, något oväntat som gör mig på väldigt bra humör! något som får mina små fyrtioettor att studsa på rosa moln i ultrarapid. Men det är inte förrän nästa vecka först och främst så skall jag ju få den där söndagen att passera måttligt obemärkt.

Nu ska jag göra något jag inte har gjort på mycket länge, vi får se hur det blir.
-m









påskäggen.

Ja jisses, det känns ovant att vara "ledig" fyra dagar i sträck så det är nästan tur att man har sitt lilla extrajobb på helgen så man inte blir en förslappad kronblom i köksoffan.
Denna dagens skall utföras på följande vis, det blir en stor portion födelsedagskalas och sedan skall jag ila in till den stora stygga staden för att jobba.. Vad tror ni om det gott folk?

Jag väntar fortfarande på mitt första påskägg..

häxornas flykt

När jag körde mot jobbet med min guldiga droska så tittade jag upp mot aprilhimlen och ser en gigantisk fullmåne som lyste upp asfalten längs riksväg 25.
Av någon outgrundlig anlednings så kom jag och tänka på att det är ju förbaskeligen skärtorsdag och det är väl då häxorna tar fram sina dammiga kvastar ur kvastförrådet och grenslar dem för att sedan flyga till det ökända blåkulla, vartän det må ligga någonstans i den stora vida världen.
Sen för att återgå till det här med dejting och annat sånt tjaffs så tänkte min hjärna på en tiotusentals sekund att har häxor sambos, pojkvänner eller en rejäl karl vid sin sida?  När jag hör ordet häxa så tänker jag på ensamstående kvinna med en finne på näsan och som har adopterat en flugsvamp från exotiska gambia.
Så istället för att häxorna tar och flyger sina nimbus2000 kvastar mot blåkulla så borde dom ju kanske stanna till i min del av världen på en kaffe latte, morotskaka eller varför inte bara en vanlig delicatoboll (negerboll i småländsk folkmun)

Det verkar onödigt att alla häxorna skall inta luftrummet och behöva betala flygskatt istället för att dejta mig?



Mat mat mat mat

När det inte blir någon promenad på kvällen och man är på tok för lat att ta på sig sina skor och gå ut och gå en runda själv i mörkret så finns det inget bättre än att tröstäta, frossa och bara lusta i sig av alla läckerheter där finns i världen.
Idag så slängde jag ihop en riiiiktigt maffig köttbullebaguette som dryper av rödbetssallad och "hejdåbeacho9"-ångest.

En man som jag som är väldigt förtjust i mat, det e nog en av mina största laster här i världen, men något kul ska man väl ändå kunna få ha när man varken röker eller snusar!
En kvinna som kan göra så att det kittlar rejält i smaklökarna, det är en kvinna man ska behålla länge har jag fått lära mig av en av de 3 vise männen.


promenix

Det är gudagott väder för en promenix, men tyvärr är min promenixpartner upptagen! SKIT MED ..

Trött

Ibland vaknar man inte på den där sidan som man allra helst vill vakna på utan det hela slutar med att man ligger och vrider och vänder på sig själv i plågor för att man inte kan somna om fastän klockan är tidigit på morgonen!
Denna gången va det från facket som ringde och väckte mig och lämnade mig kvar i ett tillstånd då man inte vet om man orkar gå ur sängen eller om man ska ligga kvar och rulla runt.
Så där låg jag ensam i min säng och vred mig i plågor för att jag inte kunde somna om, men efter noga övervägande så tog jag tag i mig själv och gick upp.
Eller rättare sagt, jag slängde på mig kläderna och sprang ner till soffan och började titta på en film och nu till det som skrämmer mig mest!
Jag somnar ALLTID när jag tittar på film och JA det har även hänt jag har somnat på bio med men det märkliga med det hela är att jag jämt somnar när det är som mest liv och stohej i form av kulsprutor och kulor som flyger från höger till vänster, explosioner som spränger gräsklippare och vad nu än kan låta i en actionfilm!
Det spelar ingen roll om jag har så högt på surroundljudet  så att baslådan står och hoppar jämfota vid varje explosion eller om det är så tyst så att man kan tro att jag kollar på finska nyheterna.


Aprilskämt!

Jag trodde att jag råkade ut för ett aprilskämt häromdagen, läskigt som alla andra år.

Det hela började med att en av mina polare  ringde och berättade att han hade börjat hålla på Växjö Lakers
Jag skrattade så där lite fånigt som man ibland gör när man egentligen inte vet om man får skratta eller inte!
Så där står jag med mitt fåniga leende och tror att han driver med mig.
Det sjuka med det hela är att jag trodde att han skämtade, typ årets aprilskämt men så här några dagar när jag smält det hela så har JUDAS börjat hejja på lakers.

Det är fan inte okej som MG hade sagt.

-m

Aj och spott och fräs

2 timmars intensiv innebandy +  en långpromenad på det kan få vilken hjälpte som helst att inse att man är mänsklig, det va på bekostnad av mitt onda lår känner jag nu!
Den där baken tog knäcken på mig helt klart. Men Beach 2010 här kommer jag :)
Det är bara synd att jag firade det hela med cocacola och banan, ungkarlsblandning jag vet.

Kul kille får flest tjejer

Kul Kille får flest tjejer

Så lyder en av dagens rubriker i en av landets kvällstidningar vid namn expressen!
Det första som poppar upp i mitt huvud likt små popcorn är följande frågeställning, är det verkligen så? Får kuligast kille flest tjejer?
Jag har ju ändå en hel del meriter av humor då jag vann utmärkelsen klassens pajas, inte en gång utan två år i rad.
Så vitt mitt teflonminne inte sviker mig så minns jag att jag va nog inte direkt någon hingst med brudar när jag gick på gymnasiet! Men vem vet det kanske är ett trauma som jag har valt att frötränga så här i efterhand.

En del föds med min förmåga att få folk att skratta, sen är det egentligen ganska oväsentligt om det är med eller åt mig dem skrattar! Ett gott skratt förlänger livet och när man hittar kärleken så vill man ju att den varar livet ut och skrattar man mycket såååååååååååååå varar den ju jäääääääääääättelänge :D (<--<< lägger till en smileys där så alla inte tror att jag är bitter eller deprimerad)

Förra året hävdade jag väldigt bestämt att JA, jag är roligare än björn gustafsson den yngre! För den äldre rår man knappt på efter hans charmiga karaktär i jönssonligan! Dynamit harry är bra skit det.
Skillnaden mellan mig och björn är att jag inte behöver ha massa små fusklappar för att vara rolig, jag sitter inte hemma vid köksbordet under en gasollampa och skriver ner eventuella skämt! Skämt skall komma spontant, impulsivt och explosivt.
Den där historien om att jag berättade för hälften av världen att jag är roligare än Björn G slutade med att min halvt sjukskrivne kompis med nåt elakt virus fick utmärkelsen Tråkigare än svenska akademins ständige ordförande Horace Engdahl.
För att återgå till artikeln i början av detta inlägget så kan jag påstå att med facit i hand så är han som är tråkigare än Horace Engdahl sambo medans den rolige killen sitter och knatar och knappar på en blogg som försöker leda till en dejt.


Nedan kommer jag skriva en sjuhelsprättas massa smileys så att alla kan sluta ta allt jag skriver på blodigaste allvar och sluta påstå att jag är desperat och bitter.

:D :D :D :)  =) (= :P  :D :O) [:]o) :D :D :D :) =) (= :P :D :O) [:]o) :D :D :D :) =) (= :P :D :O) [:]o) :D :D :D :) =) (= :P :D :O) [:]o)


Veckans Adrenalinspruta

Veckans adrenalinspruta och köralitefortare än lagligt låt är


Jobbelijobb,

Varför är det alltid segt att jobba i början och i slutet på veckan, och i mitten med för den delen!

inte en endaste påskakärringsbild i mailboxen, har folk bättre saker för sig än att klä ut sig till en halvgullig kärring med rosiga kinder och ta kort på sig själva och maila till [email protected]
Jag hävdar bestämt att det är jobbigare för mig att plocka fram mitt stafli och penslar som jag inte har använt på säkerligen 4 år.


Vad kvinnor vill ha

Jag tror inte ens en atompartikelfysiker har en susning om vad en kvinna egentligen vill ha, det går inte läsa dessa små varelser som är sända från helvetet självt.  Ju snyggare desto farligare och elakare.
 Som en gode överviktige rocknrollaren från förr Elvis Presley sjöng. You´re the devil in disguise.
Allt va nog inte bättre förr...

Så vad är det dessa demoner egentligen är ute efter? Är det en stekig frisyr eller någon med mycket pengar, oldschool eller innekille? Pappa betalar? Vad vill dom ha egentligen?

Vet du vad en kvinna vill ha?

Den där måndagsmorgonen.

Det stora bekymret för min del är att trilla ur sängen i vettig tid då jag jobbar kväll, speciellt på måndagar när man har vänt dygnet på helgen till sin stora nackdel.
Så om det är någon som har en sån där säng som Kalle Anka har på julafton, ring mig snarast! För det är nog en sån jag behöver.
Man lär sig aldrig att man blir ju inte ett dugg piggare för att man ligger och snoozar i oändlighet!

Det är kul att jag har en hel del läsare i bloggen, men behöver ändå mer spridning eftersom jag och syrran int e byter julklappar längre så vore det kul att ha någon att handla till. :D


Nu har jag kommit på vad det är för tävling, jag målar en tavla på ett mickelicous-vis och det enda ni behöver göra är att klä ut er till påskkärringar och maila en bild och adress till [email protected]
För att det ska vara någon form av konkurrens så KRÄVER jag att det ska komma minst 10 bidrag om jag ska orka plocka fram staflit :) men ni kommer inte ångra er..


Söndagspizzan.

Som alla ungkarlar i detta avlånga land så tycker även jag om flottig mat och en söndag efter den traditionella innebandyn tycker jag att man gott kan få trycka i sig en pizza med gott samvete!
Nu sitter jag och jäser i soffan och känner mig allmänt överviktig och bizzarr, men det där hör väl kanske till söndagsångesten över att man återigen har jobbat och sovit bort en helg.

Jag satte som mäl att jag skulle trycka in 5 kassar på innebandyn, va lätt orolig att det inte skulle gå men i halvtid så hade jag fått in siktet och klarade mitt uppsatta mål galant!
Vad blir då nästa veckas mål?  Man är ju något av en tävlingsmänniska så jag funderar starkt på att sätta upp en tävling, några som har lite förslag vad en sådan skulle kunna handla om och vad skulle jag kunna ha för priser! Ingen tävling utan priser och NEJ jag betalar inte i natura för då får du banne med dejta mig först och vara av rätt kön.

-Micke

Vart fan är min dejt!

I sann söndagstradition så har jag inte haft allt mycket nytta för mig utan mest legat och halvsovit bort halva dagen framför min television!
Magnus Uggla har varit huvudpersonen i dagens tvtittande då jag började kika på hans nya program Var fan är min revy!
Han är precis lika flummig som jag fast han har nog flummigare hår!

Bestäm er.



Det finns människor där ute som gnäller på mig varför jag inte gör något åt mitt singeliv och tar tag i det hela och hittar någon, samma människor gnäller i skrivande stund att jag är desperat! HUR FAN SKA DOM HA DET?

bloggen i siffror.

Så här ser jag på min nya blogg:
90% humor, 4% allvar och 6% lagstadgad moms men ändå alltid 100 % micke


Besökare:  50/dag cirkus
Bitterfittor: oändligt
Kommentarer: för få

Den första söndagen i den fjärde månaden.

En söndag i april som inte riktigt har gått som jag förväntat då jag nästan va helt bergsäker att solen skulle skina och lysa upp stad och torg så jag kunde knyta på mig mina inlines och åka en rejäl runda.  Man har ju trots allt en beach 09 att tänka på och jag är rädd att fläsket kommer hänga på mig som på en blåval om jag inte rör mig något aktivt nu när innebandysäsongen är över för denna gången.

Det är mycket som aldrig blir som man tänkt sig, det är lite svalt intresse med dejter..haha.
Det får mig osökt att tänka på en fråga som jag inte vet om jag har frågat mig själv eller om någon annan har sagt till mig!
Är det lite fult i dagens samhälle att dejta? är det någon sorts desperat stämpel för att träffa nån man inte känner utan och innan och tugga i sig lite käk?

Det är fetfel.

Dela med sig

Något som kan få den bittraste och kallaste människan att skina upp som en sol en ljummen vårdag är ju när folk delar med sig av det lilla man kan hjälpa med!
Jag har hört fåglar viskat i mitt öra som sagt att jag ska hjälpa även dem att hitta en dejt! Givmild och generös som man är av naturen så ser jag inga större problem i detta.


Lördagkväll

Då är det timmen innan man börjar jobba, den där lilla timmen då man egentligen inte vet vad man ska göra förutom att man ska svida om till arbetskläder, vilket tar max fem minuter med tanke på att man har gjort det en och annan gång och vet precis hur allt ska sitta.

Jag har fortfarande svårt att förstå uppståndelsen att detta skulle vara ett desperat sätt att finna en dejt på? Säg mig är det mycket bättre att bli dyngrak på krogen och gå hem och dela säng med någon du varken kommer ihåg namnet på eller vad denne jobbar med!
Eller så har vi den gode prince charming som gör allt för att låta bra utåt och dröser över flickor med komplimanger som han tror dem vill höra och dem faller lika säkert som det blir en dyster höst.
Mannen som lovar dig guld och gröna skogar men det enda du får i gengäld är ångest för att han "glömt" bort dig lika snabbt som han träffat dig och börjat på en ny saga med en annan kvinna.

Frågan vad som är mest desperat?

Lystring svenska medborgare!

Jag börjar bli riktigt orolig för svearikets folk, då fler och fler verkar ha en total avsaknad för humor!
Det har regnat in lite sms och andra meddelande om att jag skulle vara bitter och desperat?
Varför skulle jag vara det?
Varför kan man inte göra en annorlunda grej utan att vara desperat, hade jag varit desperat hade jag ju förmodligen varit gift med någon som jag inte ens hade tyckt om bara för att och tvingat mig själv att kräkas över mitt liv varje morgon! Det kallar jag bittert.
Men detta? Knappast!

Dag 3 - nattpasset -

Hur i hela fridens namn gör man för att underhålla sig själv när man står och fryser på en trappa och tittar ut över en folksamling lagom fulla människor som bara har kul och man har tröttnat på frågan! Tjänar du bra?

Dag 2 - Veckans tittarfråga

Ett gammalt kärt inslag i program från dåtid till framtid är ju veckans tittarfråga! Fastän jag inte förstår om det är någon jag har utnyttjat eller om det är någon som vill utnyttja mig men frågan följer som så här:

Anonym om Dagen 2 - bra där -: En del är bara ok att utnyttja när man e kåt eller? ;)

Begreppet utnyttja låter så fult och vulgärt men man är väl alltid två om en tango? annars tror jag vi hamnar under något som rubriceras under våldtäkt.
Man kan ju alltid göra ett försökt att utnyttja någon då det oftast kan sluta med en röd handflata på högerkinden och en skamsen blick.

Dagen 2 - bra där -

Det finns på tok för många männisor där ute som jag tycker riktigt synd om, jag kanske borde tycka synd om mig själv för att jag är singel, men nej nej och åter nej det gör jag inte!  Utan dem människor jag tycker synd om är dem som klagar och gnäller och inte kan se något roligt i något som faktiskt är roligt fastän jag har ganska torr och dålig humor!.
Det lyckade receptet med denna galenskap består av satir, ironi, allvar och lite chilisås toppat med ett par lagerblad.

Jag hittade ingen dejt idag heller, fortfarande för dålig respons på hemsidan!
Vill inte folket ute i vida världen unna mig en date eller vad i hela helsingborg är det frågan om?

Dag 1 - foto -

Folk undrar kanske hur denne kameraskygge yngling ser ut bakom knapparna, det är inte ofta jag fastnar på bild men här är det allra senaste och kanske årets enda bild!

Jag och Lili

Dag 1 - tungt-

Som dom gamla filosoferna sa så byggdes ju inte Rom på en dag, det är en lång väg och många brickor som skall falla på plats innan det är dags.
Jag har ändå haft 80-talet besökare som läst om min halvt sinnesjuka blogg, som består av 2 portioner allvar och 10 humor. Kommer jag hitta någon att dejta nu när vårkänslorna börjar infinna sig sakta men säkert medans temperaturen stiger dag för dag?
Jag vill särskilt poängtera med att bara för jag vill dejta någon så innebär inte det att jag har några större planer att gifta mig med dig efter 3:e dejten! 
Responsen från läsare har varit lite dålig tycker jag och är det någon som har lite konkreta tips på hur jag ska få tag i mina kandidater så mailas det med glädje och harmoni till [email protected].

Jag skulle behöva lite hjälp med spridning av den här sidan, så skicka runt till allt och alla som ni tror kan hjälpa mig på ett eller annat sätt! Numret till psykolog och sånt det har jag redan nära till hands så det behövs inte.



best regards:
micke

Kapitel 2

En man som är lagom tankspridd och lite halvt galen och med en god portion humor som man antingen gillar eller bara blir irriterad på! Det spelar inte mig någon större roll om du skrattar med mig eller åt mig! Bara du skrattar.

Ett gott skratt förlänger livet är ett motto som jag tror på. Försöker att hålla igång och vara sysselsatt så ofta jag bara kan. När lusten faller på så kan det hända att skissblocket hoppar upp i mitt knä när jag sitter och njuter till tonerna från ljuvlig musik.

Det är inga stora sökkriterier jag har mer än att jag tycker att helheten skall stämma in då jag inte har den minsta lust att tvinga mig själv till ett förhållande! Jag tror på ärlighet, godhet och är inte ett dugg intresserad av dessa dussinbrudar som mest går omkring och är lite för kaxiga för sitt eget bästa! Har du det där speciella leendet och en viss glimt i ögat så får du mig på fall direkt. Jag tror mer på helheten än det där gamla tjatiga att det är insidan som räknas.


Så vill du dejta mig eller känner du en vän som obehöver en dejt?
Tveka inte att höra av dig till mig
[email protected]

Kapitel 1

Jag har vandrat längs gränsen länge nog
En emigrant med sviktande mod
Bränd av kvinnor och gamla kontrakt
Med rastlösheten som gift i mitt blod



Ovan text är ett citat i Ulf Lundells underbara HON GÖR MIG GALEN, och i och med den texten slog den gamle uffe huvudet på spiken och igenkänningsfaktorn är hög.


Någonstans måste man börja eftersom det känns för min del att jag är oförmögen at dejta någon.
Kan denna botoxförgiftade Linda Rosing så kan väl jag?
Vem är jag?
Micke Andersson som sysslar med det mesta och hänger med dem flesta men den stora frågan Vem vill dejta Micke Andersson?
Sökes:
Kvinnor med stil (kraftigt överviktiga och psykopater undanbedes vänligt men bestämt)
 

RSS 2.0